Biletul zilei pariuri 18 octombrie 2014

UPDATE Rezulatte  FC Bayern Munchen - Werder Bremen 6-0, Viitorul - Otelul Galati 3-0, Manchester City - Tottenham 4-1 si Everton - Aston Villa 3-0. Bilet pierdut din cauza golului nemarcat de cei de la Werder Bremen (acestia nu au avut nici un sut pe poarta !!!!)

Pentru astazi la biletul zilei la pariuri am ales 4 meciuri dintre campionate diferite. Un singur meci pe rezultat, cel dintre Viitorul Constanta si Otelul Galati, un meci in care Hagi poate obtine 3 puncte mari in lupta pentru mentinerea in liga 1.
Celelalte pronosticuri sunt pe goluri, meciurile din Anglia fiind alese dupa numarul de goluri marcate sau primite de echipe. Everton are un total de 29 de goluri in 7 meciuri jucate (13 marcate, 16 primite) si cred ca va merge in continuare cu aceeasi medie.

Biletul zilei la pariuri propus pentru ziua de 18 octombrie
Manchester City are 14 goluri marcate in 7 meciuri jucate si cred ca va merge in continuare pe atac, iar Tottenham nu mai este echipa care era odata.
La Bayern cu Werder problema ar fi Werder caci nu cred ca Bayern va rata cele 3 puncte de astazi, pentru asta trebuind sa marcheze. 
O cota frumoasa de aproape 9 (8.88) care la 50 de roni jucati va poate aduce 443 castig.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال