Biletul zilei 21 august 2015

Biletul zilei 21 august 2015

UPDATE - rezultate
Viitorul Constanta - ACS Poli Timisoara 4-0
Montpellier - PSG 0-1
Sandhausen - FC Heidenheim 0-0
Biletul zilei de astazi are 3 pronosticuri in componenta si o cota finala de 6,77, astfel ca la 50 de lei jucati putem incasa 338 de lei. El contine doua meciuri pe numar de goluri marcate si unul pe rezultat la finalul partidei. Acest rezultat pe finalul partidei este la un meci din campionatul Frantei unde am mers pe 2 solist la meciul dintre Montpellier si Paris Saint Germain. Montpellier a inceput prost campionatul, in momentul de fata avand 0 puncte dupa doua etape, pe cand Paris Saint-German sunt lideri in Franta cu doua victorii din doua meciuri. PSG este o candidata serioasa la titlu si cred ca pana nu incep meciurile din grupele Champions League rezultatele din campionat vor fi foarte bune. Dupa startul CL mai discutam caci sunt multe meciuri, multe accidentari, oboseala etc.



La pronosticurile pe numar de goluri am ales un meci din campionatul Romaniei si unul din liga 2 din Germania. Am mers din nou pe numar de goluri marcat la Viitorul, pentru ca echipa este pe val, joaca un fotbal cu multe goluri si cred ca o sa obtina si astazi victoria in fata celor de la Timisoara.
Celalalt meci este din liga 2 de la germani, unde am ales o echipa in forma din acest inceput de campionat, si aici ma refer la Sandhausen. Sandhausen are 3 victorii din tot atatea disputate si un golaveraj excelent cu 13 goluri marcate si doar 4 primite.

Biletul zilei la pariuri pentru data de 21 august 2015
In incheiere va reamintesc sa nu platiti pariuri care va sunt propuse ca aranjamente aflate de la Mafalda, nu jucati sume enorme pentru a nu intra in gauri financiare si mai ales cititi cat mai multe site-uri care ofera pronosticuri la pariuri.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال