Biletul zilei 30 august 2015

Biletul zilei 30 august 2015

UPDATE rezultate
AS Monaco - PSG - (0-0)
Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu 0-1
Steaua - Viitorul 1-0
Ajax - ADO Den Hag 4-0
Biletul zilei de astazi 30 august contine 4 pronosticuri avand o cota finala de 9.97 la 50 de lei jucati puteti incasa 498 lei.
Primul pronostic este din campionatul francez acolo unde am mizat pe x la pauza sau la final la partida dintre AS Monaco si PSG. PSG are in trei meciuri doua cu x la pauza si cred ca si in partida cu Monaco rezultatul la pauza va fi 0-0.
Cel de al doilea meci ales este intre Petrolul si Astra Giurgiu, unde am mers pe victoria Astrei. Un meci dezechilibrat din punct de vedere al problemelor la echipa. Petrolul are probleme din cauza finantarii clubului iar Astra din cauza ratarii calificarii in grupele Europa League. Nu cred ca Sumudica si echipa vor rata cele trei puncte caci numai asa pot mentine interesul lui Niculae pentru finantarea echipei.
Cel de al treilea meci este intre Steaua si Viitorul, unde pronosticul este mai mult de 2,5 goluri/meci. Cred ca Viitorul va juca din nou avantat, din placerea de a juca fotbal si mai ales nu va inchide jocul.
Ultimul pronostic este din campionatul Olandei unde Ajax rage din nou la titlu si nu cred ca se vor incurca de cei de la ADO den Haag. Deci 1 solist.
Daca vreti sa vedeti mai multe propuneri de pariuri fara ca acestea sa fie integrate intr-un bilet puteti accesa linkul de aici - PARIURILE ZILEI. Ieri toate pronosticurile puse au fost castigatoare iar cotele super frumoase.

Nu se stie ce va fi peste 10 septembrie cu site-urile online ale celor de la bet365 sau unibet asa ca pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال