Mechanic: Resurrection - prezentare si trailer

Mechanic: Resurrection - prezentare si trailer


Lansat in 2016 acest al doilea film din seria Mecanicul a fost pentru multa lume o dezamagire, cei care l-au vizionat neavand prea multe cuvinte de lauda. Poate doar fanii inraiti ai lui Jason Statham.




Alaturi de Statham, in film o gasim pe Jessica Alba, care joaca rolul iubitei lui Arthur Bishop (interpretat de Jason Statham)si  care trebuie sa fie salvata din ghearele raufacatorilor. 

Jason Statham in Mechanic: Resurrection
Pentru ca Jessica Alba sa scape in viata, Bishop trebuie sa asasineze trei persoane aflate in locuri diferite pe glob. Si astfel Bishop se plimba prin toate colturile planetei ajungand prin Bulgaria, Thailanda, Brazilia, Australia si asta pentru a-si indeplini misiunile care o vor salva pe iubita lui.
Nu am inteles de ce  Tommy Lee Jones, la varsta lui, a acceptat sa joace intr-un film cu un scenariu mai subtire. E pacat cum unii, spre sfarsitul carierei nu se gandesc la pasii pe care ar trebui sa ii faca. Aici ca exemplu pozitiv l-as da pe Clint Eastwood, care ca producator realizeaza lucruri la fel de bune ca atunci cand era actor.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال