Campioana Romaniei se decide in aceasta ultima etapa a ligii 1

Iata ca am ajuns la ultima etapa a grupei pentru titlu din acest campionat si nimeni nu preconiza ca si anul acesta campioana nu va fi decisa inainte de aceasta etapa. Ba mai mult anul acesta avem chiar trei echipe care au sanse sa castige titlul.
Cele mai mari sanse le are Viitorul Constanta, echipa antrenata de Hagi stand, cum se zice, la mana ei. Daca in acest ultim meci va castiga va deveni campioana indiferent de rezultatele din celelalte meci.
A doua echipa care are sanse la titlu este Steaua, insa pentru FCSB e nevoie ca pe langa victoria lor in fata celor de la U Craiova ca cei de la Viitorul sa se impiedice in fata jucatorilor de la CFR Cluj.
In fine, ultima sansa la titlu o are Dinamo la care conditiile sunt mai drastice. Trebuie ca ei sa invinga in meciul cu Astra Giurgiu si celelalte doua echipe sa faca maxim egal.

Iata si programul acestei ultime etape din play off


Sambata, 13 mai
20:00 FC Dinamo - Astra
20:00 FC Steaua - CS U Craiova
20:00 FC Viitorul -  CFR Cluj
Dupa cum vedem toate meciurile se vor juca la aceeasi ora sambata 13 mai.  Clasamentul inainte de aceasta etapa:

Loc Echipa M   V   E   I  GolavPct
1Viitorul943211 - 841
2FCSB952212 - 741
3Dinamo953114 - 739
4CFR Cluj93248 - 1333
5CSU Craiova92348 - 1131
6Astra Giurgiu91179 - 1626


Dupa ultima etapa in care doar Astra a jucat pe teren sper ca in aceasta ultima etapa lupta sa nu degenereze. Sa ne amintim ultima etapa de anul trecut cand echipe ca CSMS Iasi isi dadeau sufletul pe teren dupa ce trei sferturi de campionat au jucat normal. Insa in ultima etapa s-a trezit in ei spiritul de lupta si daruirea. 

Iata si rezultatele consemnate in penultima etapa, o etapa a rusinii si o demonstratie a faptului ca la noi jocurile de culise sunt in continuare pe primul loc. 
De asta nici nu avem echipa nationala la turnee finale iar in grupele CL jucam doar pe Xbox.
CFR Cluj - Dinamo 0-3
CSU Craiova - Viitorul 0-1 
Astra Giurgiu - FCSB 0-1 
La CFR Cluj - Dinamo portarul celor de la CFR, Marc, numai nu si-a bagat singur mingea in poarta in prima repriza. Toata lumea a remarcat acest lucru si gafa de primul gol al lui Dinamo a fost ceva anuntat. Trebuie sa spunem ca Marc inainte de a juca la CFR a fost portar la Dinamo. Iar Craiova a luat hotararea de a juca in meciul cu Viitorul cu rezervele, in mare parte pustani fara experienta sportiva si care nu au deloc meciuri in picioare. 
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال