Lumea lui Dorel - personajul mai popular chiar decat Bula

Dorel a ajuns unul dintre cele mai cunoscute personaje din România postrevoluţionară, depăşindu-l în faimă chiar și pe celebrul Bulă. Era un mare necunoscut inainte de apariția unor reclame bine făcute la coniacul Unirea, care au făcut inconjurul Romaniei.




Dintr-un nume banal „Dorel“ s-a transformat intr-un personaj simpatic care este pricina  necazurilor noastre cotidiene, el fiind cel care ne distruge asfaltul de pe şosele, ne sparge ţevile de apă,  ne lasă fără lumină sau fără gaze.

Lumea lui Dorel se vrea o colecție de imagini haioase cu lucrari și lucruri prost facute, sau făcute intr-un fel in care te lasă cu gura căscată.
Dorel a vrut neaparat sa aiba banci in fata casei. Nu conteaza ca din cauza pantei se plimba cu banca de parca ar fi cu sania. Important e sa fie banci, asa ca in imagine.

Bancile inclinate ale lui Dorel

S-a crăpat stalpul? Nicio problemă, vine imediat Dorel și ii dă o lipitură de o să țină 100 de ani. Cum o face? Uite asa nene:

Dorel lucreaza si pe betoniera, si asa cum e el e o problema mare daca cumva nu sare in ochi masina lui. Asa ca s-a gandit el sa si-o faca in stil disco. Iata ce a iesit

Betoniera stil disco a lui Dorel
Si daca tot lucreaza pe betoniera de ce nu ar face el treaba cum nu o mai face nimeni? Așa ca in imaginea de mai jos. Apropo, ăla cu mașina mică poate spune acum că are o mașină beton.

Dorel, când nu are scule nu e nicio problemă, pentru că are o minte ageră care ii dă soluții pe loc. Așa ca in imaginea de mai jos.

Uite-l și pe Dorel de la Salubritate care are de strâns frunzele.

Uite și unul din WC-urile lui Dorel

Stai sa il vezi cum descarca o masina cu oua

Cum descarca Dorel masina cu oua
Stau și mă minunez când văd asemenea lucrare. Oare chiar altă soluție nu era? Personal nu sunt instalator, insă mă gandesc că un calorifer mai scund și cu mai mulți elemenți s-ar fi găsit totuși.




Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال