Mircea Badea a pariat contra Simonei Halep

Astazi Simona Halep a jucat in primul tur de la US Opend, in compania rusoaiceiMaria Sharapova. Din pacate dupa un meci foarte disputat romanca a luat bataie de la rusoaica, dupa trei ore de joc si un maxim de seturi. In setul doi Simona a castigat cinci gameuri la rand revenind de la 1-4 si castigand setul cu 6-4. Insa din pacate acest lucru nu a ajutat-o sa castige in fata rusoaicei care conduce cu 7-0 la meciuri in fata lui Halep.

Ceea ce as dori sa remarc este faptul ca aici in tara Simona Halep nu este iubita de foarte multe persoane si nu imi explic de ce. Se pare ca ea va ramane in continuare un idol al celor plecati in strainatate insa o persoana deranjanta pentru cei ramasi.
Mircea Badea, care este, se pare, un impatimit al jocurilor de noroc a pariat contra Simonei, in cazul victoriei Sharapovei suma pariata fiind inmultita cu 2.92
Dar iata si biletul jucat de Badea


Referitor la adversara Simonei, hotaratori sunt pana la urma banii. Poate din cauza cotei de piata a Sharapovei aceasta a primit drept de joc direct pe panoul principal si nu in turneul de calificare, cum ar fi fost normal. E drept ca rusoaica arata bine si sunt foarte multi obsedati care se uita la meciurile ei doar pentru a-si satisface fanteziile. Am urmarit un meci de-al sau in care regizorul de transmisie a tinut mai mult de un sfert din timpul de trasmisie pe camera care  era in spatele rusoaicei. Meciul ala il tin minte pentru ca i-am vazut chilotii rusoaicei cat nu am vazut in 50 de meciuri.



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال