Un Trabant superb sau cum sa faci bici din ...

Modele superbe de Trabant

Desi a fost o masina foarte proasta, in comparatie cu ce se producea in perioada ei, Trabantul a fost una din masinile cele mai vandute din Europa, si asta din cauza ca locuitorii din Germania de est nu puteau cumpara automobile din Germania vestica sau din alte tari. Productia Trabantului a inceput in anul 1957 in uzina VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau din Saxonia, in estul Germaniei de azi.




Pentru a intra in posesia unei masini Trabant, la fel ca si in cazul Daciei de la noi, trebuia sa astepti cateva luni bune sau chiar ani pana ti se onora comanda. Astfel se ajunsese ca, de cele mai multe ori, un Trabant la mana a doua sa fie mai scump decat unul nou, din fabrica.

Trabant tunat decapotabil

Insa acest lucru a avut si un efect benefic asupra automobilelor din acea perioada pentru ca proprietarii de Trabant aveau grija de masini, pentru ca reprezentau o investitie uriasa, le intretineau bine si se comportau ca si cum masinile erau niste bibelouri. Nostalgicii acelor vremuri si mai ales fanii acestor masini au ajuns in zilele noastre sa realizeze adevarate bijuterii prin tunarea vechilor modele. Iata un exemplu de bijuterie pe patru roti



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال