Cine e actrita din reclama la Savana

Pe micile ecrane, de ceva timp apare o reclama la vopseaua Savana care e putin diferita fata de celelalte reclame romanesti, pentru simplul motiv ca in afara de reclama la produs atinge si unul din subiectele des discutate in aceste zile. Si aici ma refer la legalizarea casatoriile gay in Romania.

Anca Florescu actrita din reclama Savana

Actrita care joaca in spot alaturi de Alexandru Munteanu se numeste Anca Florescu si este o fosta componenta a formatiei Laguna.




Pentru cei care nu isi mai aduc aminte, formatia Laguna avea doua cantarete: Nicoleta Luciu si Anca Florescu. Lansate initial sub numele de Face2Face, dar transformandu-se ulterior in Laguna, cele doua fete provocatoare au surprins publicul din Romania cu piesa "Alerg". 

Nicoleta Luciu a inceput sa joace in telenovela "Lacrimi de iubire", in acelasi timp incepand o relatie cu Zsolt Csergo, motiv pentru care trupa Laguna a trecut pe plan secund, fapt ce a dus la destramarea ei.

Anca Florescu
Diana Anca Florescu, s-a nascut in Sibiu, in data de 14 mai 1979. Este casatoria cu Andrei Rosu actorul din "Pariu cu viata", care este cu 10 ani mai tanar.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال