Meryem Uzerli una din vedetele serialului Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii

Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepuseta sa ameninte crestinatatea si sa devina o superputere a lumii. Astazi serialul este numarul unu in Turcia si foarte apreciat in multe tari printre care si Romania, si de acest lucru este "vinovata" si actrita Meryem Uzerli


Aceasta o interpreteaza pe Hurrem in cadrul serialului "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", difuzat de Kanal D.


Meryem Uzerli a facut o dezvaluire incredibila intr-un interviu acordat pentru TV Mania. "Hurrem mi-a schimbat radical viata. A trebuit sa plec de acasa, din Germania, si sa traiesc la Istanbul, sa lucrez intr-o echipa noua, fara sa cunosc limba turca. Am invatat turceste pe masura ce am filmat pentru serial.

UPDATE   Meryem Uzerli interpreta lui Hurrem din Suleyman Magnificul va fi inlocuita


Ma bucur enorm ca am facut acest pas, a insemnat foarte mult pentru cariera mea, dar si pentru experientele foarte personale", a declarat Meryem Uzerli. "Hurrem este o fire vulcanica si asta ma provoaca in permanenta sa ma gandesc la cum ar reactiona in anumite situatii, si sa interpretez in consecinta. M-a ajutat si echipa sa ma acomodez cu personajul, in special primul nostru scenarist, doamna Meral Okay care, din pacate, nu mai este printre noi. Stateam ore in sir si imi explica cum ar trebui sa fie Hurrem si cum ar trebui sa joc scena respectiva", a mai adaugat vedeta din Suleyman Magnificul.

Data nasterii - 12 august 1983 in Kassel, Germania
Nationalitate - germană, turcă.
Ochi - albastri
Zodie - Leu
Înăltime - 1,73 m

Familie- Tatăl său,  Husein, e de origine turca născut în Germania, iar mama, Ursula, de meserie actrită e nemtoaică. Părintii săi s-au întîlnit si s-au îndrăgostit pe holul universitătii în care activau pe atunci. Are 2 frati si o soră mai mari ca ea.
Studii Intre anii 2002-2003 a studiat actoria în Hamburg la Schauspielstudio . A jucat în cîteva piese de teatru în Germania.

Carieră:
2009- Das total verrückte Wochenend
2009- The Line
2009-Sterne über dem Eis
2010-Journey of No Return

Telenovele:
2008- Inga Lindström, în rolul Brittei
2010-A Case for Two
2011-2014-Muhtesem Yuzyil, în rolul lui Hurrem.

Mai puteti citi si  

Burak Ozcivit atractia femeilor care se uita la Suleyman Magnificul


Romanca care putea juca in Suleyman Magnificul

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال