Burak Ozcivit atractia femeilor care se uita la Suleyman Magnificul

Actorul Burak Ozcivit, în vârsta de 27 de ani, interpretul războinicului Malkococlu, din serialul "Suleyman Magnificul" este una dintre apariţiile care fac să suspine milioane de femei, însă despre elau apărut acuzaţii cum că ar fi homosexual, potrivit National.


 Nimic mai neadevărat susţine Burak Ozcivit, care se va căsători în această lună cu fiica unui potent om de afaceri turc, Ceylan Capa. Chiar dacă afaceristul nu este de acord cu alegerea fiicei, ea susţine că Burak este singurul bărbat care o poate face fericită.


Zvonurile privind homosexualitatea actorului au apărut şi datorită faptului că brunetul lucrează de vreo nouă ani ca model şi este considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume. De altfel, în 2005, turcul a fost la un pas de a fi desemnat cel mai bun model din lume, dar numai  ghinionul a făcut să se claseze pe locul al doilea.

Oricum, o dată cu apariţia în "Suleyman Magnificul", admiratoarele lui sunt de ordinul milioanelor, iar ştirile despre orientarea lui sexuală nu fac decât să-i sporească farmecul.

Mai puteti citi si:

Date biografice ale lui Meryem Uzerli frumoasa interpreta din "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii "



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال